Πώληση Κάστρο, Azrou, Ifrane, Μαρόκο, ifrane

Πώληση - Cod. 39505

  • Τύπος: Κάστρο
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Κάποιος στέκεται από τα αισθητικά στοιχεία του παλατιού του Αχιλλέα του Άτλαντα και θαυμάζει τον θαυμασμό του για τη στοργή του και την περισυλλογή του για τη μεγαλοπρέπεια της διαρρύθμισης του χώρου και των λεπτομερειών κατασκευής.

Η περιοχή στην οποία χτίστηκε το πολυτελές μικρό παλάτι επιλέχθηκε στους πρόποδες ενός ψηλού λόφου που περιβάλλεται από πράσινους φυσικούς χώρους: η επιλογή του τόπου ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα της αλληλεπίδρασης του εξωτερικού με το φυσικό περιβάλλον που επιτρέπει στους ανθρώπους του σπιτιού να απολαμβάνουν τη φύση στην πρωτεύουσα του Μαρόκου Άτλαντα και της μικρής Ελβετίας. Πιθανά οπτικά εμπόδια.

Περιτριγυρίζοντας τους χώρους πρασίνου στην περιοχή του ταμπού της κατασκευής, το μικρό παλάτι στο μέλλον ενισχύεται από τη δυνατότητα να εμποδιστεί ο ήλιος να οικοδομηθεί ή οποιαδήποτε διείσδυση της παρθενίας της γύρω φύσης ή το πάθος και την περιέργεια του παρατεινόμενου γείτονα στο κτίριο.
Το ανάκτορο διατηρείται και, λόγω της θέσης του, θα διατηρήσει την αδιάκοπη και αδιάκοπη παροχή αέρα, ήλιου, ηρεμίας και ιδιωτικότητας.
Ο χώρος ανταποκρίνεται στα πρότυπα και τους ελέγχους του κτιρίου που είναι ανθεκτικός στις τεκτονικές κινήσεις, τους χειμάρρους και τις κατολισθήσεις, χάρη στον Θεό πρώτα και χάρη στην επιλογή του χώρου πάνω σε βράχια από σκληρές ηφαιστειακές και γεωλογικές ίνες, καθώς και στον σχεδιασμό και το σχεδιασμό οπλισμένων σκυροδέματος και αντισεισμικών σιδερένιων ράβδων.

Το κέλυφος του κτιρίου είναι ένας πράσινος τρόπος για τον έλεγχο του κλίματος και του φυσικού περιβάλλοντος Bau Biology για την παροχή πρώτων υλών υγείας, επιπέδων άνεσης και λογικών θερμοκρασιών και υγρασίας. Συνεπώς, το πεδίο και η κατασκευή είναι διατεταγμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε το κτίριο να είναι το περιβαλλοντικό φίλτρο ή φίλτρο, συμπληρώνοντας το καθήκον της ψύξης, θέρμανσης, φωτισμού ή παραγωγής οξυγόνου και μειώνοντας τη διείσδυση των υπεριωδών αερίων που προκαλούν δερματικές παθήσεις και καρκίνο.

Εμπνευσμένο από τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των κάστρων, των οχυρών και των παραδοσιακών σπιτιών, το μικρό παλάτι εισήγαγε έξυπνες αρχιτεκτονικές τεχνικές για να εξασφαλίσει μια άνετη εσωτερική ατμόσφαιρα που σπάει με την επικρατούσα εξωτερική ατμόσφαιρα και εναλλαγές της διάθεσης χάρις στην υιοθέτηση διπλών πηνών.
Συμπληρώσαμε το φράχτη με μια πράσινη ζώνη αποτελούμενη από φυσικό χορτάρι, αρωματικά φυτά και βότανα βουνών, που περιβάλλεται από δέντρα που σκιάζουν το κτίριο και το φράκτη για να μειώσουν τα επίπεδα μόλυνσης, να καθαρίσουν τον αέρα και να απορροφήσουν τους μολύβδους μολύβδου και διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπονται από τα καυσαέρια αυτοκινήτων που περνούν μόνο κοντά στο παλάτι ,
Το περιβάλλον που περιβάλλει αυτό το τυπικό μικρό ατλαντικό παλάτι είναι κατά την έννοια αυτή ένας πνεύμονας αυτού του αρχιτεκτονικού σώματος

Για να ενθαρρυνθούν περιηγήσεις πρωινού και βραδινής περιπάτου στο εσωτερικό του παλατιού, ο πεζόδρομος περιβάλλεται από διακοσμητικά φυτά και φυσικό γρασίδι, μια γη που μιμείται τα ύψη και τις καταθλίψεις της φύσης, καθώς και ένα λούστρο ασβεστόλιθου στην Τάζα με τρόπο που αισθητικά και εμποδίζει την ολίσθηση σε περίπτωση κεραμικής επένδυσης με χιόνι.
Η πρόσοψη περιβάλλεται από συμπαγείς επιφάνειες που αναμιγνύονται με ορθογώνια ανοίγματα γυαλιού για να διευκολύνουν την εμφάνιση βροχής και χιονοπτώσεων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB